Eerste prijs met de kwark

Maandag 25 september vond de Cum Laude Awards voor Zuivel en Zachte Kaas plaats. Wij hebben onze producten ook laten keuren en hebben met de KWARK de EERSTE PRIJS gewonnen. De kwark viel onder de categorie zachte kaas. Dit betekend dat wij de lekkerste ambachtelijke kwark maken. Wij hadden het hoogste aantal punten met de kwark en hebben hiervoor een gouden medaille ontvangen. Onze kwark wordt nog op de ouderwetse manier bereidt van verse weidemelk met Omega 3 en 6 vetzuren waardoor de kwark lekker van smaak is en nog gezond ook.

De Cum Laude Awards voor Zuivel en Zachte kaas is een wedstrijd die wordt georganiseerd door de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders. Er werden meer dan 80 zuivelproducten gekeurd van 34 bedrijven. De zuivel en zachte kazen zijn voor deze wedstrijd bijeengebracht door kleinschalige bereiders, zonder of met eigen vee, en met of zonder verhitting van de melk en altijd speciaal vanwege de ambachtelijke bereidingswijze. Officiƫle keurmeesters van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders kenden gouden, zilveren en bronzen medailles toe. Foto eerste prijs kwark