Over ons


Wij maken kaas sinds 1987. Wij hebben eerst een boerderij gekocht in Den Bommel. Dit was een al een oude boerderij dus hebben we in 1993 een stuk grond gekocht in Sommelsdijk. Wij hebben daar een boerderij laten bouwen. Ondertussen hebben we al verschillende keren uitgebreid. In 2006 hebben we een nieuwe kaasmakerij met opslag gebouwd en in 2009 hebben we een nieuwe stal erbij laten bouwen.

Wij hebben ongeveer 110 melkkoeien en nog ongeveer 90 stuks jongvee. Onze koeien lopen in de zomer buiten en in de winter verblijven ze in de stal. Van de melk gaat er een deel naar de fabriek en een deel maken we kaas, zuivel en ijs van.

Wij maken sinds 1987 kaas en in 2009 is onze zoon in het bedrijf gekomen die op ambachtelijke wijze zuivel maakt. Wij verkopen kaas van jong tot overjarig en met diverse kruiden. Ook verkopen wij ambachtelijke karnemelk, yoghurt, kwark, vla, melk, boter, slagroom en kefir. In 2019 is onze dochter in het bedrijf gekomen die is begonnen met de ijs bereiding en ondertussen zit een andere zoon ook in het bedrijf.