Zuivel


Sinds 2009 maakt onze zoon zuivelPENTAX Image. Wij maken nog op ambachtelijke wijze karnemelk. Dit doen wij door de melk 36 uur aan te laten zuren en vervolgens te karnen. Dan blijft er karnemelk en echte roomboter over.

Wij maken ook verschillende soorten vla, yoghurt, ongeklopte slagroom.

Sinds kort maken we ook créme fraiche. Heerlijk voor verse sauzen of gerechten.

Hieronder volgt een overzicht van ons complete assortiment zuivel:

  • Karnemelk
  • Karnedrank(karnemelk met een frambozen smaak)
  • Volle en halfvolle yoghurt
  • Aardbeienyoghurt
  • Abrikozenyoghurt
  • Vanille yoghurt
  • Volle en halfvolle melk
  • Vanille vla
  • Chocolade vla
  • Hopjes vla
  • Bitterkoekjes vla
  • Appel/kaneel vla
  • Volle kwark
  • Aardbeien kwark
  • Abrikozen kwark
  • Boter(ongezouten)
  • Slagroom(ongeklopt)
  • Kefir

Dit is het assortiment wat we wekelijks maken. We hebben ook seizoensgebonden soorten zoals appel-kiwi yoghurt in de zomer en in de winter karamel yoghurt en chocolademelk.